Bekers

Gebr. Botterhuis heeft een uitgebreide en gevarieerde collectie bekers. Waar andere sportprijzenhuizen vaak standaard bekers van groothandels aanbieden ontwerpen wij de bekers zelf. Hierdoor hebben wij een uniek assortiment van bekers. Wij leveren bekers in verschillenden maten en prijsklassen. Vanaf € 3,00 heeft u al een beker. Of u nu een grote wisselbeker zoekt of een serie bekers bestaande uit 15 stuks, deze zijn bij ons te vinden! En aangezien wij veel onderdelen voorradig hebben, kunnen wij zeer snel leveren. Of u nu 1 beker nodig heeft of een veelvoud, deze zijn veelal binnen 1 week gegraveerd en al klaar.

Catalogus

Via onderstaande links kunt u onze catalogus met een selectie van de collectie bekers downloaden Deze catalogus is ingedeeld in 3 categorien: bekers zonder deksel, bekers met deksel en grote bekers. Per serie bekers staat het serienummer en prijs vermeld. Daarnaast staat de hoogte van de beker, grootte van de voet en cup vermeld om u een indruk te geven van het formaat. Deze prijzen zijn verkoopprijzen inclusief BTW. U krijgt hierover 25% internetkorting. Bij deze prijs is een standaard (sport)afbeelding inbegrepen, zoals bijvoorbeeld een voetbalembleem. Bekijk hier een overzicht van de standaard-emblemen. Alleen de kosten voor het graveren komen hier nog bij. Deze kosten zijn ongeveer € 1,50 per graveerplaatje, afhankelijk van aantal stuks en hoeveelheid tekst. U kunt natuurlijk altijd vooraf om een prijsopgave vragen.

Catalogus bekers zonder deksel
Prijsklasse van € 3,00 tot € 12,00
Hoogte 12-30 cm

Catalogus bekers met deksel
Prijsklasse van € 4,40 tot € 18,00
Hoogte 18-43 cm

Catalogus grote bekers
Prijsklasse van € 10,00 tot € 66,00
Hoogte 27-63 cm

Wilt u iets bestellen? Dit kan per e-mail, fax (0485-578366) of telefoon (0485-571663). Belangrijke aandachtspunten voor het bestellen zijn het aantal stuks, het serienummer, (sport)afbeelding en tekst voor op het graveerplaatje. En uiteraard de leverdatum en contactgegevens. Natuurlijk kunt u ook onze showroom eerst bezoeken om de bekers in het "echt" te bekijken.