Medailles

Gebr. Botterhuis heeft een uitgebreide en gevarieerd collectie van medailles en sleutelhangers in verschillende afmetingen en vormen, varierend in prijs vanaf € 1,00 per stuk. Aan een medaille en/of sleutelhanger kan een halslint, koord of ketting worden bevestigd, welke leverbaar zijn in verschillende kleurcombinaties.

Via onderstaande link kunt u onze medaillecatalogus downloaden. Deze prijzen zijn verkoopprijzen inclusief BTW. Bij deze prijs is een standaard (sport)afbeelding inbegrepen, zoals bijvoorbeeld een voetbal embleem. Bekijk hier het overzicht van de standaard-emblemen. Natuurlijk kunnen wij ook uw eigen logo gebruiken als embleem (zie hiervoor het menu emblemen). Een breed halslint kost € 0,55 per stuk, een smal halslint € 0,40 per stuk, een halskoord € 0,40 en een ketting (goud/zilver) € 3,20 (dik) € 2,50 (dun). Medailledoosje zijn te leveren vanaf € 1,20 per stuk. U krijgt over medailles en halslinten/koorden 25% internetkorting. De kosten voor het graveren zijn ongeveer € 0.30 per stuk afhankelijk van het aantal stuks en hoeveelheid tekst. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opgenemen voor vragen en/of prijsopgaves.

Catalogus kleine medailles (4-5 cm)

Catalogus grote medailles (7 cm)

Catalogus voetbalmedailles

Catalogus sleutelhangers

Wilt u iets bestellen? Dit kan per e-mail, fax (0485-578366) of per telefoon (0485-571663). Belangrijke aandachtspunten voor het bestellen zijn het aantal stuks, het serienummer, (sport)afbeelding, kleur halslint/koord en eventueel gegraveerde tekst. En uiteraard de leverdatum en contactgegevens. Natuurlijk kunt u ook onze showroom eerst bezoeken om de medailles in het "echt" te bekijken.

 

Carnaval!

Wij leveren ook medailles voor de carnaval. Wij hebben zelfs speciale (gekleurde)carnavalsmedailles. In onze showroom hebben wij exclusief een wand ingericht met voorbeelden van carnavalsmedailles. Natuurlijk zijn ook de medailles die in de bovenstaande catalogus staan afgebeeld, uitermate geschikt voor de carnaval. Wij hebben verschillende carnavalsemblemen zoals een prins carnaval, nar, dansmarieke of steek om het geheel te verfraaien. Daarnaast kunnen wij ook uw eigen carnavalslogo's verwerken en gebruiken als embleem op een medaille. Daarnaast kunnen wij ook op aanvraag exclusieve carnavalsplaketten leveren.

Catalogus carnavalsmedailles

Insignes & speldjes

Wij kunnen ook insignes en speldjes leveren. Op aanvraag kunnen wij u een offerte sturen.

Kruizen Schutterij

Speciaal voor de schutterij is een catalogus samengesteld met diverse kruizen. (De prijzen hiervan zijn netto prijzen!). Deze catalogus kunt u hier downloaden.

Catalogus kruizen voor schutterij