Sportfiguren

Gebr. Botterhuis heeft een uitgebreide en gevarieerde collectie van (sport)figuren in verschillende prijsklasses. Deze schitterende figuren zijn leverbaar voor diverse sporten en in verschillende maten. Ten opzichte van een beker of standaard heeft een figuur een sterker identificerend karakter met een bepaalde sport, waardoor het een uitstekend alternatief kan zijn.

Catalogus

Via onderstaande links kunt u onze catalogus van figuren downloaden. Deze zijn gesorteerd per sport. Overige sporten vind u terug in de catalogus overige sporten. Staat uw sport er niet bij, of zoekt u iets anders? Informeer hierna, aangezien dit slechts een selectie is. Bent uw op zoek naar iets exclusiefs? Wij leveren ook luxe figuren/sculptures!

De prijzen in de catalogussen op deze pagina zijn verkoopprijzen inclusief BTW. U krijgt hierover 25% internetkorting. Kosten voor het eventueel graveren van een plaatje komen hier nog bij. Deze zijn ongeveer € 1,50 per stuk.

catalogus figuren voetbal

catalogus figuren biljart

catalogus figuren darts

catalogus figuren paardensport

catalogus figuren golf

catalogus figuren tennis

catalogus figuren judo

catalogus figuren vissen

catalogus figuren overige sporten

 

Bestellen

Wilt u iets bestellen? Dit kan per e-mail, fax (0485-578366) of per telefoon (0485-571663). Belangrijke aandachtspunten voor het bestellen zijn het aantal stuks, het serienummer, (sport)afbeelding (optioneel) en tekst voor op het graveerplaatje. En uiteraard de leverdatum en contactgegevens. Natuurlijk kunt u ook onze showroom eerst bezoeken om de figuren in het "echt" te bekijken.