Standaards

Gebr. Botterhuis heeft een uitgebreid en gevarieerd assortiment van standaards. Deze zijn leverbaar in verschillende prijsklassen. Een standaard kan een goedkoper alternatief zijn voor een beker, aangezien deze al vanaf € 1,20 (excl. graveren) te leveren zijn. Standaards hebben veelal een neutraal karakter en zijn vrijwel allemaal leverbaar in het goud, zilver of brons. Standaards worden naast prijzen ook regelmatig gebruikt als herinneringen voor (sport)evenementen.

Aangezien wij veel voorradig hebben, kunnen wij zeer snel leveren. Binnen 1 week kan uw bestelling al gegraveerd en al klaar zijn.

Catalogus

Via onderstaande link kunt u onze catalogus met de collectie standaards downloaden. In deze catalogus staat per product het serienummer, hoogte van het product en de prijs genoteerd. Deze prijzen zijn verkoopprijzen inclusief BTW. U krijgt hierover 25% internetkorting. Alleen de kosten voor het graveren komen hier nog bij. Deze zijn ongeveer € 1,50 per graveerplaatje, afhankelijk van aantal stuks en hoeveelheid tekst. Bij sommige aluminium standaards is het ook mogelijk om direct op de standaard zelf te graveren tegen een lagere prijs als van een graveerplaatje. Standaards kunnen allemaal gratis worden voorzien van een (sport)embleem. Maar wilt u liever iets specifieks voor een bepaalde sport, kijk dan in iIn het menu sport(figuren). Hier kunt u naast figuren/beelden ook sportspecifieke standaards terug vinden.

Catalogus standaards

Catalogus standaards glas

Wilt u iets bestellen? Dit kan per e-mail, fax (0485-578366) of per telefoon (0485-571663). Belangrijke aandachtspunten voor het bestellen zijn het aantal stuks, het serienummer, (sport)afbeelding en tekst voor op het graveerplaatje. En uiteraard de leverdatum en contactgegevens. Natuurlijk kunt u ook onze showroom eerst bezoeken om de standaards in het "echt" te bekijken.