Wandborden

Gebr. Botterhuis heeft een uitgebreide en gevarieerde collectie van houten en tinnen wandborden. Een wandbord kan een alternatief zijn voor een beker of andere prijs, maar kan ook dienen als geschenk voor een 25 jaar lidmaatschap of een feest.

Het is mogelijk om direct op een wandbord te graveren of te laseren. Daarnaast is het is ook mogelijk om een graveerplaat op een wandbord te plakken. Zoals u hoort, zijn er diverse mogelijkheden. Wij zijn hier zeer flexibel in, en horen graag uw wensen.

Aangezien wij veel voorradig hebben, kunnen wij zeer snel leveren. Binnen 1 week kan uw wandbord(en) al gegraveerd en al klaar zijn.

Catalogus

Via onderstaande link kunt u onze catalogus met voorbeelden van wandborden downloaden. Deze prijzen zijn verkoopprijzen inclusief BTW. U krijgt hierover 25% internetkorting. Alleen de kosten voor het graveren komen hier nog bij. Deze zijn afhankelijk van de tekst en eventuele afbeeldingen en/of logo's. U kunt altijd vooraf vragen om een prijsopgave.

Catalogus tinnen en houten wandborden

Wilt u iets bestellen? Dit kan per e-mail, fax (0485-578366) of per telefoon (0485-571663). Belangrijke aandachtspunten voor het bestellen zijn het aantal stuks, het serienummer, (sport)afbeelding /ontwerp en tekst . En uiteraard de leverdatum en contactgegevens. Natuurlijk kunt u ook onze showroom bezoeken om voorbeelden van wandborden te bekijken of om nader geinformeerd te worden naar de mogelijkheden.